Piduliku pärlikee õpituba! Lisatud juhend!

Suuremad helmed, väiksemad helmed, roosad, rohelised, klassikalised valged, sinised või kollased … milliseid värve ja helmeid omavahel kokku sobitada, see on alati oma ehte disainimisel peamine küsimus. Helmeste valikust, hetke emotsioonidest ja eelistustest lähtuvalt on iga ehe kordumatu ja eriline, just oma tegija nägu.

Seekordsed ehted said kaunid ja romantilised, justnagu helmestest pits, mis toob igas kandjas välja erilise romantiku.

Teema valik oli varasematest pisut erinev, taolist kaelakeed või käeehet ei ole me veel varem õpitubades teinudki. Kas põhjus oli selles või milleski muus, aga huvi teema vastu oli päris suur. Kõik osalejad olid väga tublid, said ilusti skeemi selgeks ja kidlasti ka palju ideid ise kodus tegemiseks.

Õpitoas oli osalejatel kasutada piltide ja selgitustega juhend. Kõik, kes tahavad ka omal käel selle kauni kaelakee või käeehte tegemist proovida, siis allolevalt lingilt leiate samm-sammulise juhendi:

pärlikee juhend

Siin aga siis pildigalerii kaunitest õpitoas tehtud ehetest:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s